25 работници търси най-големият производител на биодизел в региона „Астра Биоплант“

25.06.2020 | 12:35

Във връзка с развитието на дейността си компанията „Астра Биоплант“ ЕООД в Сливо поле търси да назначи 25 работници в своите производствени центрове в Индустриална зона „Тегра“ и Сливо поле. Това съобщи управителят на фирмата Димитър Минчев. Бъдещите служители  ще се трудят на сменен режим в изключително модерните и автоматизирани производствени линии на предприятието.

Заплащането е над средната работна заплата за региона, плюс обективна бонусна система“ обясни Минчев. Той допълни, че в момента се реализира инвестиционна програма на дружеството за обновление на производствата и подобрено въздействие върху околната среда. Трудещите се в „Астра Биоплант“ имат съвременни условия на работа, в които екипността и разбирателството са приоритет на мениджърския състав.

„Искаме нашите работници да се чувстват добре, да знаят, че ние се грижим за безопасността им по време на работа и им осигуряваме по-добър стандарт на живот чрез редица корпоративни социални инвестиции“, обяснява Димитър Минчев.

Припомняме, че компанията „Астра Биоплант“ ЕООД бе създадена през 2007 година и произвежда биодизелово гориво, рафинирано и нерафинирано масло, свободни мастни киселини, глицерин и шрот.  Дружеството успешно реализира своите продукти както на местния, така и на чуждия пазар. Има изградени стабилни партньорски взаимоотношения с клиенти от Балканите, а също така и с контрагенти от Италия, Австрия, Германия.

Днес „Астра Биоплант“ ЕООД е утвърден доставчик на биогорива за целия европейски пазар и лидер по внедряване на технологии за алтернативни горива и биогорива от ново поколение. Собственото производство се поддържа от 280 служители и 23 инженери. За своите 14 години от стартирането на дейността си, компанията се наложи като предпочитан партньор и бързо се нареди сред първите 10 най-успешни фирми в България. Благодарение на активната си стратегическа политика, „Астра Биполант“  вече заема 5 % от целия европейски пазар за алтернативни горива.

 Всички обяви за конкретните работни позиции могат да се видят в www.jobs.bg