Мениджмънт

КОРПОРАТИВНА СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

…..или как виждаме света през нашите очи……..

Всички, които споделяме тази планета и нейните ресурси, сме обединени в един общ организъм. Ние сме свързани чрез невидимите нишки на живота и затова трябва да се отнасяме с уважение и обич към всичко и всеки. И ако можем да сравним нашия бизнес, приятелите ни, нашите партньори или конкуренти, с човешкото тяло, то Корпоративната социална отговорност е неговата душа.

БУЛМАРКЕТ ДМ ЕООД още от своето създаване следва политика на социално ангажирано поведение.  Напълно наясно сме, че ние сме част от обществото и затова сме длъжни да допринесем за неговото развитие. Нашето поколение трябва да остави на следващото, една по-чиста околна среда, по-стабилна икономика и най-вече по-хуманно общество.

Затова БУЛМАРКЕТ ДМ ЕООД подкрепя своите служители с различни социални пакети, осигурявайки им достъп до качествено здравеопазване, различни благотворителни инициативи за семействата им, грижа за техния отдих през почивките на работното място и пълноценно ежедневие. Разполагаме с модерни зали за отмора, фитнес площадки, зали за танци. Целта  е нашите служители да се чувстват комфортно на работното си място и да намират повече приятели в екипа. Духът на съпричастност и емпатия са водещи във взаимоотношенията между работещите в компанията.  Защото сме наясно, че най-голямото богатство на фирмата, са хората.

Друг важен аспект от дейността ни като социално ангажирана компания е  подкрепата на  българското образование. Убедени сме, че ученето през целия живот е важен аспект в индивидуалното и общностно развитие. Стремим се чрез различни наши кампании да насърчаваме подрастващите в тяхното образование. Ние насърчаваме талантливите деца на наши служители, които правят изложби в различните пространства на офисите ни.

Ние знаем, че чистата околна среда е най-важната цел за всяко отговорно дружество. Ето защо БУЛМАРКЕТ ДМ ЕООД предвижда инвестиции от 50 милиона лева за следващите три години за изграждане на производства, така че да сведем до минимум вредните емисии и да покриваме стриктно нормите на екологичното ни законодателство.

Корпоративната социална отговорност е многолика.  Но как се отнасяме към своите партньори в бизнеса, е от решаващо значение за успеха. Ние винаги сме били стабилни, отговорни и точни в работата си. Категорични сме, че професионализмът трябва да е подплатен не само със знания и редица умения, но преди всичко с добро отношение.

Като водеща компания в региона се стремим да подкрепяме местната общност, да бъдем съпричастни с проблемите и тяхното решаване, но най-вече да бъдем желано и обичано място за работа в региона.