Булмаркет Автотранспорт

Булмаркет Автотранспорт  ЕООД

Булмаркет Автотранспорт е водеща компания в международния сухопътен транспорт. Компанията е създадена през 2013 г. и повече от 18 години развива собствен  екологичен автопарк за специализиран автомобилен превоз на товари. 

Булмаркет Автотранспорт притежава и внедрява в експлоатация първите за България товарни автомобили  с  LNG гориво (втечнен природен газ), извършващи в страната и чужбина екологични и икономични превози. Към момента компанията разполага с 25 броя товарни автомобили, като по-голяма част от влекачите са с двигатели, използващи за гориво природен газ метан (CNG компресиран природен газ). Всички транспортни средства на Булмаркет Автотранспорт са снабдени с GPS система за проследяване и отговарят на всички изисквания за превози на товари в България и Европейския съюз.

Булмаркет Автотранспорт е специализирана в превоза на светли горива, газ пропан-бутан, LNG,   битум,  химически продукти и маркирано гориво за плавателни съдове, в т. ч.  разнос на газ пропан-бутан и светли горива. Всички автоцистерни на компанията са отлично оборудвани и притежават сертификат за превоз на опасни товари ADR.

Компанията разполага с добре развита логистична мрежа от собствени бази и автопаркове в градовете Русе, Бяла, Пловдив, Ловеч и София. 

С повече от 18 години опит в транспорта Булмаркет Автотранспорт предлага на своите клиенти конкурентни цени за транспорт при безкомпромисно качество на услугата, стриктен контрол за местоположението и състоянието на товара. Като част от голямото семейство на Булмаркет компанията разполага с изцяло затворен кръг от услуги,  което гарантира гъвкави, индивидуални и комплексни решения за осъществяване на доставките.

 

Контакти

Телефон: +359 82 817 430

Моб.тел.: +359 884 099 303

Email: auto@bulmarket.bg

Email: ivan.chehlarov@bulmarket.bg